Slik fungerer det:

Hvis du finner en lavere kvalifisert pris* for samme opphold og vilkår før du har bestilt eller opptil 24 timer etter at du har bestilt via en av Hiltons offisielle bestillingskanaler**, gir vi deg den lavere prisen OG en rabatt på 25 % på romprisen per natt.

Hvis det finnes flere priser for den samme romtypen via Hiltons offisielle bestillingskanal, må du ha bestilt til den laveste prisen for å kvalifisere for prisgarantien.

**Hiltons offisielle bestillingskanaler
 • Et offisielt Hilton-nettsted
 • Et offisielt Hilton-kundeservicesenter
 • Hilton Honors-appen
 • Direkte ved et Hilton-hotell
 • Direkte gjennom en akkreditert reiseagent*** Se «Andre detaljer» for mer informasjon
*Lavere kvalifisert pris

En «lavere kvalifisert pris» må oppfylle følgende kriterier:

 • En lavere pris du finner på en bestillingskanal som IKKE er en av Hiltons offisielle bestillingskanaler.**
 • Må være for samme opphold og vilkår som din aktuelle bestilling via en av Hiltons offisielle bestillingskanaler.**
 • Prisen må være uten begrensninger, det vil si at den kan sees og bestilles av alle.

Dette er pristypene som IKKE oppfyller kriteriene for en «lavere kvalifisert pris»:

 • Prisen gjenspeiler andre opphold eller vilkår, for eksempel:
  Annen romtype Du har bestilt rom med queen size-seng, og denne prisen er for rom med king size-seng
  Annet hotell Du har bestilt på Waldorf Astoria Beverly Hills og denne prisen er for The Beverly Hilton
  Rom med annen utsikt Du har bestilt et rom med full havutsikt og denne prisen er for delvis havutsikt
  Inkluderer andre fasiliteter Du har bestilt et rom med hotellkreditt på $ 25 og denne prisen er for et rom pluss gratis frokost og premium wi-fi
  Insjekkings-/utsjekkingsdatoene er forskjellige Du har bestilt et rom med innsjekking den 8.25.18 og utsjekking den 8.31.18, men denne prisen er for et rom med innsjekking den 8.26.18 og utsjekking den 8.31.18

  Du har bestilt et rom for innsjekking den 8.25.18 og utsjekking den 8.31.18, men den prisen du sammenligner med er for 2 separate reservasjoner, én med et rom for innsjekking den 8.25.18 med utsjekking den 8.26 og en annen med et rom for innsjekking den 8.26 og utsjekking den 8.31.18?
  Antall gjester er forskjellig Du bestilte et rom for 2 voksne og 2 barn, men denne prisen er for et rom for 2 voksne.
  Andre vilkår Du har bestilt et refunderbart rom, men denne prisen krever et forskuddsinnskudd på 100 % med kredittkort

  Du har bestilt et rom med en 2 dagers avbestillingsmulighet, men denne prisen er for et rom med en 4 dagers avbestillingsmulighet.

  Du har bestilt et rom som tillater gratis avbestilling eller muligheten til å modifisere reservasjonen, men prisen er for et rom som ikke kan avbestilles eller som har et gebyr ved modifisering.
 • Prisen har begrensninger for hvordan den vises eller bestilles:
  Priser på nettsteder som IKKE avslører merke, hotell eller romtype før reservasjonen er fullført Når et nettsted gjør det mulig å søke etter og bestille et rom uten å vite sted eller hotell, og dette får du ikke se før bestillingen er fullført
  Bestillinger som ikke gir en bekreftelse rett etter reservasjonsforespørselen er sendt Et nettsted gir deg beskjed om at de har mottatt bestillingsforespørselen, men bekreftelsesnummeret for bestillingen vil gis i fremtiden.
  Priser som krever et spesielt medlemskap eller tilknytning for å bestille Eksempler er priser kun for medlemmer, forhandlede bedriftspriser, Hilton teammedlem-priser
  Priser som krever pålogging, kredittkortnummer eller kode for å vises Nettsteder som krever pålogging eller kredittkortnummer før man kan se eller bestille prisene
  Priser som ikke kan bestilles En annonse som ikke har en direkte lenke til bestilling
  Priser som gjenspeiler ikke-autorisert videresalg av en bekreftet bestilling Ikke-autorisert videresalg betyr at man videreselger en eksisterende bestilling som ble gjort i en annens navn
Sende et krav

Det er opp til deg hvordan du sender inn kravet ditt!

Alternativ 1:

Du kan sende inn kravskjemaet på nett opptil 24 timer etter bestillingen er gjennomført.

 • Navnet som står på kravskjemaet må samsvare med navnet på bestillingen for hvert rom.
 • Kun ett krav kan sendes inn for hver bestilling.
 • Du vil motta en e-postbekreftelse eller en telefonsamtale innen 24 timer etter Hilton har mottatt kravet ditt.

* Alternativ 1 kreves for krav som fremmes gjennom en mobil-app og inkluderer skjermdumper av appen og reservasjonsdetaljer.

Alternativ 2:

Du kan kontakte hvilken som helst av våre kontaktsenteragenter for å sende inn kravet over telefonen enten før du har gjort en reservasjon eller frem til 24 timer etter at reservasjonen er foretatt.

 • Navnet som står på kravskjemaet må samsvare med navnet på bestillingen for hvert rom.
 • Kun ett krav kan sendes inn for hver bestilling.
 • Ringer du fra USA, Canada, Puerto Rico eller De amerikanske jomfruøyene, ringer du 1-800-445- 8667. Hvis ikke kontakter du det lokale bestillingskontoret for ditt område.

** Alternativ 2 er nødvendig for krav uten bekreftelsesnummer for bestilling og for krav gjort dagen før ankomst eller på ankomstdagen.

Prosess for gjennomgang av krav
 1. Når du senter inn et kravskjema på nett forsøker vi å bekrefte gyldigheten av kravet ditt innen 24 timer etter innsending av kravet sammen med all nødvendig informasjon.
 2. Når du senter inn kravet over telefonen vil vi forsøke å bekrefte gyldigheten av kravet omgående.
 3. Samme romtype må være tilgjengelig for bestilling til den lavere prisen i den samme valutaen på det samme hotellet når vi validerer kravet.
 4. Prissammenligninger blir gjort før skatter, tips, servicegebyr, avgifter for tidlig avreise eller andre avgifter og tilfeldige kostnader påløper, og endringer i valutavekslingskurser er ekskludert.
 5. For opphold på mer enn én natt vil prisgarantien vurderes basert på den totale romprisen for hele oppholdet.
 6. Hilton kan avvise krav dersom den prosentmessige forskjellen mellom prisen som er bestilt via Hiltons offisielle bestillingskanal og den kvalifiserende lavere prisen er 1 % eller lavere.
 7. Hilton kan avvise krav hvis de anser at prisgarantien bevisst blir misbrukt eller manipulert for å omgå hensikten med den.
Hvis Hilton godkjenner kravet ditt

Hvis vi bekrefter tilgjengeligheten og gyldigheten for den kvalifiserende lavere prisen, vil vi matche den kvalifiserende lavere prisen PLUSS gi deg 25 % rabatt på romprisen for hele bestillingen.

Et par ting å merke seg …

 • I så fall vil Hilton justere prisen på bestillingen til den kvalifiserende laveste prisen som Hilton kan bekrefte. Dette kan være en annen pris enn den som ble oppgitt på kravskjemaet som ble sendt inn.
 • Romprisendringen er ikke gyldig før du mottar en e-postbekreftelse med den nye romprisen fra Hilton.
 • Personen som gjør en bestilling vil være ansvarlig for alle kostnader, utgifter og avgifter tilknyttet en slik bestilling (så som avbestillingsgebyrer), uavhengig av om et krav om prisgarantien blir avvist.
 • Et krav kan ugyldiggjøres dersom du gjør endringer i bestillingen etter at kravet er sendt og godkjent.
Liten skrift

Ugyldig når forbudt i henhold til lov. Alle Hampton by Hilton™-hoteller i Folkerepublikken Kina er for øyeblikket ekskludert fra prisgarantien. Hilton kan når som helst og uten varsel endre eller avslutte prisgarantien eller disse vilkårene og betingelsene etter eget skjønn.

*** «Akkrediterte reiseagenter» er reiseprofesjonelle akkreditert av en bona fide-reiseorganisasjon eller -forening, i den grad de bestiller priser med Honors-fordeler via en Hilton-kanal eller via Amadeus, Apollo/Galileo, Worldspan eller Sabre. «Akkrediterte reiseagenter» inkluderer ikke nettbaserte reisebyråer. Bona fide-reiseorganisasjoner er IATA (International Air Transport Association), TIDS, ARC, TSI, CLIA, ERSP, SATO og TRUE.

Disse vilkårene gjelder for krav som er sendt på eller etter 9/27/2018.

Så enkelt er det. Bestilling direkte hos Hilton er raskt, enkelt og garanterer den beste verdien ... vår bestillingsservice er døgnåpen hvis du trenger hjelp eller har spørsmål!

Ringer du fra USA, Canada, Puerto Rico eller De amerikanske jomfruøyene, ringer du 1-800-445-8667. Hvis ikke kontakter du det lokale bestillingskontoret for ditt område.