Slik fungerer det:

  1. Du må ha en bekreftet bestilling som er gjort via en av de følgende offisielle bestillingskanalene til Hilton (Hiltons offisielle nettsteder, Hiltons offisielle kundeservicesentre, Hilton Honors-appen, direkte ved et Hilton-hotell eller via et godkjent reisebyrå)

  2. Hvis du finner en kvalifiserende lavere pris for det samme boalternativet innen 24 timer etter å ha bestilt, og vi godtar kravet ditt, vil vi gi deg den laveste prisen OG gi deg en ytterligere rabatt på 25 % på romprisen for hver natt i løpet av oppholdet.

Hiltons offisielle bestillingskanaler

Du må gjøre en bekreftet bestilling via én av følgende offisielle Hilton Worldwide-bestillingskanaler:

  • Et offisielt Hilton-nettsted
  • Et offisielt Hilton-kundeservicesenter
  • Hilton Honors-appen
  • Direkte ved et Hilton-hotell
  • Gjennom en akkreditert reiseagent* *Se «Andre detaljer» for mer informasjon
Kvalifiserende lavere priser

En kvalifiserende lavere pris er en lavere pris du finner via en bestillingskanal som ikke tilhører Hilton, innen 24 timer etter at du gjorde bestillingen, for det samme boalternativet som du bestilte via en offisiell Hilton-bestillingskanal, og prisen må være synlig for alle før bestilling samt kunne bestilles av alle.

Visse pristyper kvalifiserer ikke for Beste pris-garantien hvis betingelsene for oppholdet ikke er nøyaktig de samme. Priser kvalifiserer ikke hvis de for eksempel gjelder for en annen romtype, eller på et annet hotell, eller for et rom med en annen utsikt, eller inkluderer andre fasiliteter (som gratis frokost), eller hvis de ikke gjelder for nøyaktig de samme datoene og samme lengde på oppholdet, eller gjelder for et annet antall gjester, har andre retningslinjer, vilkår eller betingelser for bestillingen (for eksempel andre retningslinjer for avbestilling og refundering).

Visse pristyper kvalifiserer ikke for Beste pris-garantien hvis de har andre restriksjoner eller begrensninger for hvordan de vises eller bestilles. Priser kvalifiserer ikke hvis de for eksempel er på nettsteder som ikke viser merket eller hotellet før etter at bestillingen er gjort (som Hotwire og Priceline), er på auksjonssider eller gjelder for hotelldelen i en pakkebestilling, eller er for bestillinger det ikke gis umiddelbar bekreftelse for, ikke er tilgjengelig for allmennheten (så som medlemspriser, avtalepriser og priser for teammedlemmer), krever pålogging, kredittkortnummer eller kode for å vises, eller hvis de er på nettsteder bestillingen ikke kan gjøre gjennom, eller er for bestillinger som ikke kan overføres (f.eks. en gjest som «videreselger» en bekreftet bestilling), eller er på nettsteder eller apper på et språk som ikke støttes, eller gjelder for kun en del av hele oppholdet, eller er for bestillinger som gjøres innen 24 timer etter hotellets standard innsjekkingstid på ankomstdagen.

Sende et krav

Du må sende et utfylt kravskjema innen 24 timer etter at du har gjort den bekreftede bestillingen, og minst 24 timer innen hotellets standard innsjekkingstid på ankomstdagen. Navnet som står på kravskjemaet må samsvare med navnet på den bekreftede bestillingen for hvert rom. Kun ett krav kan sendes inn for hver bekreftede bestilling. Du vil motta en e-postbekreftelse eller en telefonsamtale innen 24 timer etter at vi har mottatt kravet ditt.

Vurdering av krav

Vi forsøker å bekrefte gyldigheten av kravet ditt innen 24 timer etter innsending av kravet sammen med all nødvendig informasjon. Samme romtype må være tilgjengelig for bestilling til den lavere prisen i den samme valutaen på det samme hotellet når vi validerer kravet. Prissammenligninger blir gjort før skatter, tips, servicegebyr, avgifter for tidlig avreise eller andre avgifter og tilfeldige kostnader påløper, og endringer i valutavekslingskurser er ekskludert.

Beste pris-garantien gjelder ikke for opphold på flere dager dersom oppholdets totale rompris er den samme eller høyere enn den totale romprisen for oppholdet du bestilte via Hiltons offisielle bestillingskanal. Hilton kan avvise krav dersom den prosentmessige forskjellen mellom prisen som er bestilt via Hiltons offisielle bestillingskanal og den kvalifiserende lavere prisen er 1 % eller lavere. Hilton kan avvise krav hvis de anser at Beste pris-garantien bevisst blir misbrukt eller manipulert for å omgå hensikten med den.

Hvis Hilton bekrefter kravet ditt

Hvis vi bekrefter tilgjengeligheten og gyldigheten for den kvalifiserende lavere prisen, vil vi matche den kvalifiserende lavere prisen PLUSS gi deg 25 % rabatt på romprisen for hele bestillingen. I så fall vil Hilton justere prisen på den bekreftede bestillingen til den kvalifiserende laveste prisen som Hilton kan bekrefte. Dette kan være en annen pris enn den som ble oppgitt på kravskjemaet som ble sendt inn.

Romprisendringen er ikke gyldig før du mottar en e-postbekreftelse med den nye romprisen fra Hiltons Guest Assistance-avdeling.

Personen som gjør en bekreftet bestilling vil være ansvarlig for alle kostnader, utgifter og avgifter tilknyttet en slik bestilling (så som avbestillingsgebyrer), uavhengig av om et krav om Beste pris-garantien blir avvist.

Et krav kan ugyldiggjøres dersom du gjør endringer i bestillingen etter at kravet er sendt og godkjent.

Annen informasjon

«Godkjente reisebyråer» er reisebyråer godkjent av IATA (International Air Transport Association) som bestiller via en Hilton-kanal eller via Amadeus, Apollo/Galileo, Worldspan eller Sabre.

Hvis det finnes flere priser for den samme romtypen via Hiltons offisielle bestillingskanal, må du ha bestilt til den laveste prisen for å kvalifisere for Beste pris-garantien.

Ugyldig når forbudt i henhold til lov. Alle Hampton by Hilton™-hoteller i Folkerepublikken Kina er for øyeblikket ekskludert fra Beste pris-garantien. Hilton kan når som helst og uten varsel endre eller avslutte Beste pris-garantien eller disse vilkårene og betingelsene etter eget skjønn.

Disse vilkårene gjelder for krav som er sendt på eller etter 20. september 2016.

Så enkelt er det. Bestilling direkte hos Hilton raskt, enkelt og garanterer den beste verdien ... vår bestillingsservice er døgnåpen hvis du trenger hjelp eller har spørsmål.